Zilver verkopen?

Zilver verkopenBeschikt u over zilveren sieraden, munten, bestek of andere waardevolle zilveren voorwerpen? Uw zilver verkopen is een slimme investering. De prijs van zilver is de afgelopen jaren gestegen. MaxGoud is uw betrouwbare en deskundige inkoper van dit populaire edelmetaal. Wij verzorgen een vrijblijvende, gratis taxatie van uw zilverwerk. En wij garanderen de beste prijs.

 

Uw zilver is geld waard

Vele mensen hebben thuis zilver liggen, dat geld waard is. Dat kunnen sieraden, munten of bestek zijn, maar ook zilveren bekers, baren, kandelaars, schalen, servies en penningen. Daarnaast weet niet iedereen dat er zilver is verwerkt in gespen en knopen. Het zou zonde zijn dat deze worden weggegooid. Zeker met inachtneming van de actuele zilverkoersen. Het is daarom een uitstekend moment om uw zilver te verkopen.

 

Kom langs voor zilver verkopen

MaxGoud is een toonaangevende inkoper van zilver, goud en diamant. Ons bedrijf is in het tv-programma Kassa van de VARA benoemd tot de beste inkoper van edelmetalen in Nederland. Wij plaatsen al een kwarteeuw de klant bovenaan. U krijgt bij ons de hoogste zilverprijs per gram. Kom langs bij een van onze twee locaties in Rotterdam-Centrum voor een vrijblijvende, gratis taxatie. U krijgt een nauwkeurige indicatie van de waarde van uw zilverwerk,

 

Direct contant geld of snelle bankstorting

U bent natuurlijk benieuwd welk bedrag u ontvangt bij zilver verkopen. Wij kopen uw zilver in tegen de hoogste dagkoers. Daarnaast betalen wij extra voor merksieraden of andere dure stukken van zilver. Heeft u geen tijd on langs te komen? De hoogstaande service van MaxGoud omvat ook een aangetekende, veilige goud-per-post-service en goudophaal-service. Bij een akkoord over de zilverprijs, wordt u direct contact uitbetaald of u krijgt het geldbedrag meteen op uw bankrekening gestort.

 

Interessant moment voor zilver verkopen

Heeft u nog zilveren guldens, rijksdaalders, tientjes of buitenlandse munten? Belegde u in zilveren baren? Staat er al lange tijd een ongebruikt zilveren servies in de kast? Of liggen er zilveren juwelen in een lade te verstoffen? Het is nu een interessant moment om zilver te verkopen. MaxGoud biedt de hoogste prijs voor uw tafelzilver, zilveren munten en oude zilveren sieraden.

 

Waarde bepalen aan de hand van zilverkeurmerk

Al het in Nederland verkochte zilver heeft een speciaal zilverkeurmerk. U kunt hieruit afleiden hoe het zilvergehalte is. Hoe hoger de zilvergraad, hoe meer uw zilver waard is. Buitenlands zilver is niet altijd voorzien van een keurmerk. MaxGoud weet als ervaren zilverinkoper wat de waarde is en geeft u hierover eerlijke en heldere informatie.

 

Toenemende zilvervraag goed voor de verkoopprijs

De zilverprijs schommelt per dag, maar stijgt al enige tijd door een toenemende vraag. Dit is goed voor de verkoopprijs. Neem contact op met MaxGoud voor een afspraak voor een vrijblijvende, gratis taxatie van uw zilver. Of loop bij ons binnen op een van onze locaties in Rotterdam-Centrum. Als gerenommeerde inkoper van zilver garanderen wij de beste zilverprijs.

GOUD

 69,611

euro per gram

Goudprijs per gram
divider

ZILVER

 0,883

euro per gram

Zilverprijs per gram

BEKEND VAN VARA/KASSA ALS BESTE GOUDINKOPER