Actuele Goudkoers en Zilverkoers, nog nooit was de goudprijs zo hoog!!

Voor de actuele Goudkoers & Zilverkoers per gram bent u bij MaxGoud aan het juiste adres. Kom langs bij onze goudinkoper in Rotterdam en ontdek wat uw kostbaarheden waard zijn.

Actuele goudkoers en zilverkoers

Goud en zilver zijn waardevolle edelmetalen. De exacte waarde wordt bij de actuele goudkoers en zilverkoers bepaald. De goudprijs wordt echter niet door één goudkoers bepaald, maar wordt aan de hand van verschillende koersen vastgesteld. Om die reden komt het wel vaker voor dat instellingen, overheden, bedrijven en beleggers verschillende koersen hanteren. Het aanbod van goud wordt bepaald door de hoeveelheid goud die de mijnbouwbedrijven kunnen delven en de schaarste van goud. Doordat het steeds duurder wordt goud te delven en de vraag naar goud dagelijks groeit, is de huidige koers erg voordelig voor verkopers van goud. Tevens hebben de schommelingen in de huidige economie een groot effect op de goudprijs.

Beste Goudprijs

Beste Goudprijs en Hoogste Goudprijs

Het is op dit moment heel interessant om uw gouden sieraden, munten en zilver te verkopen. Dit komt doordat de huidige goudkoers en zilverkoers extreem hoog zijn. U kunt daar optimaal van profiteren. Aangezien de wereldwijde goudprijs continu in beweging is en bijna 24 uur per dag wordt gehandeld in goud, updaten wij iedere 4 minuten de koersen op deze website. Dit doen wij aan de hand van de internationale goudkoers en zilverkoers. U bent dus goed geïnformeerd wat het beste moment is om bij ons binnen te stappen om uw zilver of goud te verkopen.

Kom langs bij de winkel van MaxGoud in Rotterdam om uw juwelen direct te verzilveren!

Hieronder vindt u de actuele goudkoers per gram en de actuele zilverkoers per gram.

Goudkoers per gram

You need to upgrade your Flash Player

laatste koersupdate was op 29 mei 2024 om 11:12

Zilverkoers per gram

You need to upgrade your Flash Player

laatste koersupdate was op 29 mei 2024 om 11:12

GOUD

 69,493

euro per gram

Goudprijs per gram
divider

ZILVER

 0,947

euro per gram

Zilverprijs per gram

BEKEND VAN VARA/KASSA ALS BESTE GOUDINKOPER