Inkoop gouden munten

U hebt gouden munten geërfd of in een verzameling? Gouden munten verkopen doet u bij MaxGoud altijd voor de beste prijs. Uw munten kunnen al snel honderden euro’s waard zijn.

Kom langs om uw gouden munten te verkopen!

MaxGoud is de beste inkoper van goud in Rotterdam. Wij begroeten u graag als klant. Kom gerust langs met uw gouden munten. Wij zijn de voordeligste inkoper van gouden munten. Zowel nationaal als internationaal worden er gouden munten geslagen. Het Gouden Tientje is de meest bekende gouden munt in Nederland. In het buitenland zijn de Twenty Dollar of 20 Dollar, de Krugerrands, Maple Leafs en de Coronas heel beroemd. Beschikt u over een gouden munt en bent u benieuwd hoeveel die waard is? Een vrijblijvende taxatie is bij ons altijd gratis!

 

Waarom nu gouden munten verkopen?

Veel mensen die met gouden munten bij ons komen, zijn verzamelaars of ze hebben deze munten geërfd van een verzamelaar. Sommigen vragen zich af of ze deze verzameling niet beter kunnen voortzetten en in de toekomst misschien een nóg hogere prijs kunnen krijgen voor hun verzameling munten. Als goud nóg meer waard wordt, kunt u deze gouden munten verkopen voor nog meer geld. Niemand kan in de toekomst kijken, maar feit is dat de goudprijzen op dit moment historisch hoog zijn. Het is dus een uitstekend moment om uw gouden munten te verkopen.

 

Geen risico of verplichtingen

Wilt u gouden munten verkopen? MaxGoud heeft verstand van de inkoop van gouden munten. U krijgt de beste service én de beste prijs. Wij kennen, taxeren en kopen gouden munten van over de hele wereld. Daarbij houden wij rekening met de goudwaarde en de verzamelwaarde. U loopt geen enkel risico en u zit nergens aan vast. Wij maken het u gemakkelijk met een aangetekende, veilige goud-per-post-service of een goudophaal-service. Als u akkoord bent met de taxatie, krijgt u het geld direct op uw rekening gestort. Als u niet tevreden bent met ons aanbod, krijgt u uw waardevolle spullen meteen terug.

 

Taxatie altijd vrijblijvend en gratis

Bij MaxGoud is een taxatie altijd vrijblijvend én gratis. Gewoon even langskomen op een van onze twee locaties in Rotterdam-Centrum kan dus geen kwaad. We moeten u wél in positieve zin waarschuwen; u staat versteld van de hoge prijs die u ontvangt voor uw gouden en zilveren munten. Wilt u meer informatie of advies? Bel (010 – 478 20 20), stuur een appje (06 – 22 60 96 61) of een e-mail naar goldmomentsnl@gmail.com.  

U hebt gouden munten geërfd of in een verzameling? Gouden munten verkopen doet u bij MaxGoud altijd voor de beste prijs. Uw munten kunnen al snel honderden euro’s waard zijn.

GOUD

 69,738

euro per gram

Goudprijs per gram
divider

ZILVER

 0,954

euro per gram

Zilverprijs per gram

BEKEND VAN VARA/KASSA ALS BESTE GOUDINKOPER