Goud verkopen en ontvang de hoogste prijs. Nu staat de goudkoers hoog dus profiteer. Verkoop nu goud.

Wilt u goud verkopen? Zoekt u een inkoper voor uw oude juwelen en sieraden? Of gewoon een appeltje voor de dorst? Goud verkopen doet u bij Maxgoud altijd veilig en voor de beste prijs. Bovendien maken wij het u ontzettend gemakkelijk om uw goud te verkopen aan MaxGoud.

Goud verkopenNiet voor niets is MaxGoud benoemd tot beste goudinkoper van Nederland in het televisieprogramma Vara/Kassa. Bij MaxGoud staat de klant altijd bovenaan. U krijgt niet alleen de hoogste prijs voor uw goud, maar ook de beste service die bestaat.

  • Wilt u uw gouden sieraden, diamanten juwelen, horloges, munten en staven verkopen? Dat kan en wel op de volgende manieren:

  • Laat uw goud thuis ophalen met onze thuisophaal service. Binnen enkele uren ontvangt u een vrijblijvende taxatie en indien u akkoord bent direct geld op uw rekening.

  • Stuur uw goud op per post en ontvang binnen enkele dagen de taxatie, en indien u akkoord bent, direct geld op uw rekening.

  • Verpand uw goud voor een bepaalde periode en ontvang direct de waarde daarvan in cash.

  • Of, kom lekker langs bij onze winkel. Wij werken met en zonder afspraken, dus loop gerust binnen voor een geheel vrijblijvende taxatie van uw schat. U kunt uw gouden sieraden direct verkopen aan MaxGoud.

     

     

Beste Goudprijs RotterdamWaarom nu goud verkopen?

Sommige mensen vragen ons: “Waarom per se nu goud verkopen?” De goudprijzen zijn historisch hoog. Veel mensen hebben juwelen en sieraden die amper of zelfs niet meer gedragen worden. De huidige koersen bieden een unieke en eenmalige kans om deze sieraden om te zetten in een leuk spaarcentje voor een bijzondere gelegenheid, of gewoon voor een extraatje voor uzelf. Ook wij als juwelier zien u graag komen. Vanwege de hoge koersen stijgen de grondstofprijzen voor onze juwelen snel en wij willen graag onze juwelen aan de man brengen voor realistische prijzen.

Waarom MaxGoud? Lees hier over ons team

 

U kunt bij ons terecht in Rotterdam op dit adres.

GOUD

 69,675

euro per gram

Goudprijs per gram
divider

ZILVER

 0,886

euro per gram

Zilverprijs per gram

BEKEND VAN VARA/KASSA ALS BESTE GOUDINKOPER