Inkoop van vintage sieraden

Bent u op zoek naar een inkoper van vintage sieraden zoals ringen, horloges, broches, hangers, oorsieraden, armbanden en colliers? Maxgoud heeft interesse in het kopen van uw oude gouden merk sieraden. Wij zijn zowel inkoper als verkoper van mooie vintage sieraden. Vintage in de zin van niet-nieuw en toch met een bijzonder ontwerp, van een bijzonder merk of handgemaakt. U ontvangt een eerlijke goudprijs voor uw vintage juwelen.

Als expert op het gebied van taxeren van horloges en sieraden voor wederverkoop beschikt MaxGoud kennis van horloges van verschillende merken als Rolex, Cartier , bvlgari, Iwc, Hublot, Chopard en nog vele andere merken. Hierdoor bieden wij u altijd de juiste prijs voor uw horloge of sieraad. Ook van vintage sieraden hebben wij ervaren kenners in huis. Benieuwd naar wat uw vintage juwelen waard zijn? Kom eens langs voor een vrijblijvende taxatie.

Inkoop van vintage sieraden en de goudkoers

Bij de inkoop van vintage sieraden hanteren wij de actuele goudprijs en op sommige stukken geven wij iets meer ! Ook als het sieraad oud of beschadigd is, kunt u het sieraad aan ons verkopen. Bij ons krijgt u altijd een eerlijke voordelige prijs voor uw goud en zilver.

Beste Goudinkoper Rotterdam
Inkoop Gouden Sieraden

Vintage diamantenInkoop Diamanten

Vintage ringenInkoop munten en staven

Vintage horlogesInkoop Horloges

Verkoop van vintage sieraden

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een prachtige vintage sieraad?  Zie hierboven een kleine selectie uit onze collectie. Bij MaxGoud werken echte kenners op het gebied van Vintage sieraden. Hierdoor hebben wij een zeer exclusieve collectie van de meest prachtige Vintage sieraden. Bovendien doen wij regelmatig uitgebreid onderzoek naar de waarde van de verschillende merken in de markt, zodat u bent verzekerd van een welgemotiveerde eerlijke prijs bij MaxGoud.

Bekijk onze grote selectie unieke vintage sieraden en betaal de meest voordelige prijs voor het horloge van uw smaak. Voor het volledige aanbod kunt u terecht in onze webwinkel.

GOUD

 69,762

euro per gram

Goudprijs per gram
divider

ZILVER

 0,954

euro per gram

Zilverprijs per gram

BEKEND VAN VARA/KASSA ALS BESTE GOUDINKOPER