Inkoop Horloges

Heeft u een vintage horloge te koop? Wij zijn de grootste inkoper van vintage horloges, gebruikte horloges en zelfs beschadigde horloges. Verkoop uw horloge aan MaxGoud.

Inkoop horlogesWij betalen de hoogste prijs voor uw horloges, zelfs tot 60% van de winkelverkoopwaarde. Wij garanderen u dat er geen andere horlogeopkoper in Nederland is die u een betere prijs kan bieden. MaxGoud is geïnteresseerd in verschillende typen horloges. Bekijk de lijst hieronder. Bent u in het bezit van een vintage horloge, dat u niet meer gebruikt? Verkoop het aan de beste horloge-inkoper van Rotterdam.

 

 

De beste inkoper met de beste service 

Wellicht vraagt u zich af waarom u niet 100% krijgt uitbetaald voor uw vintage horloge? Het antwoord is simpel: wij krijgen 30% inkoopkorting op nieuwe horloges bij de dealer. Het wordt dus pas interessant als wij 60% korting vragen. MaxGoud is in het televisieprogramma Kassa van de VARA benoemd tot beste goudinkoper van Nederland, met de beste service. De klant staat altijd bovenaan. Dit geldt ook bij de inkoop van horloges. Wij hebben ons al 25 jaar bewezen.

 

De beste prijs bij MaxGoud

Heeft u nog een gebruikt horloge van bijvoorbeeld Rolex, Breitling, Cartier, IWC of Omega thuis liggen? MaxGoud is uw adres voor de verkoop van uw vintage horloge. Wij kunnen dankzij ons grote netwerk aan juweliers en horlogehandelaren de beste prijs voor uw horloge geven, zonder dat u zelf op pad hoeft naar een onbekende opkoper die u misschien niet vertrouwt.

 

Gespecialiseerd in vintage en gebruikte, luxe horloges

MaxGoud is gespecialiseerd in de inkoop van vintage en gebruikte horloges. Wij hebben kennis van en ervaring met allerhande luxe horlogemerken. Van Rolex, Breitling, IWC, Cartier en Chopard tot Bvlgari, Panerai, Omega en Audemars Piguet. Wij kijken zowel naar de goud- of zilverwaarde als naar de marktprijs van het horloge. Vele vintage horloges zijn de afgelopen jaren in waarde gestegen of meer waard dan de excentrieke waarde. Alle reden om nu uw gebruikte horloge te verkopen. Neem contact op met MaxGoud en ervaar dat uw horloge meer waard is dan u denkt!

 

Horloge verkopen als waardevolle investering

Uw horloge verkopen kan zomaar een waardevolle investering zijn. Merkhorloges zijn ongekend populair. Er zijn wereldwijd vele liefhebbers, fijnproevers en enthousiaste verzamelaars die graag een hoogwaardig merk horloge willen aanschaffen. Enerzijds vanwege de naamsbekendheid, anderzijds vanwege de hoge kwaliteit. De merkhorloges zijn stuk voor stuk staaltjes vakwerk. Dit is gunstig voor de verkoopprijs van uw vintage horloge, dat altijd zijn waarde behoudt of zelfs meer waard wordt.

 

Snelle en vakkundige taxatie

Het is verstandig om niet zelf uw waardevolle horloge te verkopen. Geef dit in de deskundige handen van MaxGoud. U heeft dan geen gedoe aan de deur en u hoeft niet te vrezen voor oplichting door een schimmige particulier of organisatie. MaxGoud heeft een uitstekende reputatie, die zich toont in een hoge klanttevredenheid. U krijgt bij een horloge verkopen een eerlijke én beste prijs. Ervaar het zelf en kom langs met uw vintage of gebruikte merkhorloge voor een snelle en vakkundige taxatie.

 

E-mail uw horlogefoto en wij doen u een bod

Stuur een e-mail met foto van het te verkopen horloge en we doen u gelijk een bod. Er is geen doos of certificaat vereist. Ons mailadres is info@maxgoud.com. Bij bedragen boven de € 25.000 maken wij met u een afspraak. Indien gewenst, betalen wij in uiteraard in contant uit. Horloges zonder certificaat en/of aankoopbewijs worden na 7 dagen later giraal betaald. Dit in verband met onderzoek.

 

MaxGoud is geïnteresseerd in de onderstaande merken:

Inkoop prijzen van Rolex Horloges

Inkoop prijzen van Breitling Horloges

Inkoop prijzen van IWC Horloges

Inkoop prijzen van Cartier Horloges

Inkoop prijzen van Chopard Horloges

Inkoop prijzen van Bvlgari Horloges

Inkoop prijzen van Panerai Horloges

Inkoop prijzen van Omega Horloges

Inkoop prijzen van Audemars Piguet Horloges

Inkoop prijzen van Franck Muller Horloges

Inkoop prijzen van Hublot Horloges

Inkoop prijzen van Jaeger – LeCoultre Horloges

Wij betalen de hoogste prijs voor uw horloges, zelfs tot 60% van de winkelverkoopwaarde. Wij garanderen u dat er geen andere horlogeopkoper in Nederland is die u een betere prijs kan bieden. MaxGoud is geïnteresseerd in verschillende typen horloges. Bekijk de lijst hieronder. Bent u in het bezit van een vintage horloge, dat u niet meer gebruikt? Verkoop het aan de beste horloge-inkoper van Rotterdam.

GOUD

 69,642

euro per gram

Goudprijs per gram
divider

ZILVER

 0,883

euro per gram

Zilverprijs per gram

BEKEND VAN VARA/KASSA ALS BESTE GOUDINKOPER