Inkoop zilver. Hoogste prijs voor tafelzilver, zilveren munten en oude zilveren sieraden.

Heeft u nog oude zilveren sieraden thuis liggen? Weet u niet wat u moet met het zilveren bestek of de zilveren muntencollectie die u heeft geërfd? MaxGoud is inkoper van zilver. Kom langs met uw zilver en ontvang geheel vrijblijvend een taxatie van de waarde.


 

Zilverkoerszilver inkoop

Net als de waarde van goud, is ook de zilverprijs sterk gestegen in de afgelopen jaren. Heeft u nog oude zilveren juwelen, munten, bestek of andere objecten liggen die u niet meer gebruikt? Verkoop uw zilver aan MaxGoud en ontvang altijd de beste prijs voor uw zilver!

Onze service

Naast de beste zilverprijs zijn er meer redenen om voor MaxGoud te kiezen. Wij taxeren uw zilver geheel vrijblijvend en bieden u contant geld voor uw zilver. Bovendien kunt u uw zilver opsturen per post. Na taxatie wordt de waarde ervan direct gestort op uw bankrekening.

Waarom uw zilver verkopen

Vroeger gold het bezit van zilver als statussymbool. Dat was voor veel mensen een reden om zilver te bewaren, ondanks dat het vaak erg onpraktisch materiaal is. Zilver is immers niet erg stevig en relatief zwaar. Tegenwoordig heeft u evenveel baat bij geld, dus kunt u gerust uw zilver verkopen. Dankzij de voordelige zilverkoers is het nu bovendien nog interessanter om uw zilver te verkopen.

Wij zijn inkoper van zilver

zilver inkoop Rotterdam

Zilver is verwerkt in veel gespen, bestek, knopen en sieraden. Dit is niet bij iedereen bekend, waardoor er veel zilver wordt weggegooid. Doodzonde! Zeker met de huidige zilverprijzen. Kom langs bij MaxGoud op een van de twee locaties in Rotterdam-Centrum en ontdek hoeveel uw zilver waard is. Ook met uw goud of platina bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier de actuele goudprijs!

De vraag naar zilver neemt al jaren toe

De vraag naar zilver zit al jaren in de lift door een toegenomen industriële vraag. Zilver wordt bijvoorbeeld veel in zonnepanelen gebruikt. Panelen die vanwege de energietransitie steeds meer in het straatbeeld verschijnen. Dankzij zilver kunnen batterijen met een hogere capaciteit worden gemaakt. Ook de vraag naar dergelijke batterijen neemt hard toe. Er is een stijgende vraag naar zilver, maar het aanbod blijft achter. Dit is goed voor de zilverprijs. U krijgt bij MaxGoud de hoogste actuele zilverprijs voor uw tafelzilver, zilveren munten en zilveren sieraden. 

De hoogste zilverprijs per gram

De actuele zilverprijs wordt bepaald door de vraag en het aanbod. Dit verandert continu, waardoor de prijs ook steeds fluctueert. Eén ding is zeker: u krijgt bij MaxGoud de hoogste zilverprijs per gram als u uw zilveren voorwerpen en sieraden wilt inwisselen voor contanten. U ziet op onze website altijd de actuele zilverkoers per gram, die voortdurend wordt bijgewerkt. U weet precies wanneer u uw zilveren stukken het beste kunt verkopen. Neem contact op met MaxGoud voor een afspraak voor een vrijblijvende taxatie van uw zilver. Of loop gewoon bij ons binnen. Als erkende inkoper van zilver garanderen wij u de beste zilverprijs.

GOUD

 71,736

euro per gram

Goudprijs per gram
divider

ZILVER

 0,858

euro per gram

Zilverprijs per gram

BEKEND VAN VARA/KASSA ALS BESTE GOUDINKOPER