webshop

 

Juwelierjansen.nl is ons online platform voor sieraden, fashion en horloges! Bij Juwelier Jansen zijn hip en trendy de sleutelwoorden, maar nog belangrijker is de betaalbare prijs.

De collectie horloges en sieraden van Juwelier Jansen bestaat uit een breed aanbod met de allerlaatste trends, maar ook kunt u er bekende 'klassiekers' vinden.

 


 

 

Wij hebben ook een ruime collectie Occasion en Vintage sieraden online.

Wij bieden trendy zilveren sieraden, betaalbare gouden sieraden, klassieke trouwringen, stijlvolle diamanten ringen en stoere stalen items aan.

Ook aan de kleintjes onder ons wordt gedacht. Met de leukste kindersieraden en kinderhorloges tover je een lach op ieder gezicht. Ook hebben wij een uniek assortiment geboortegeschenken, waaronder kinderbestek, tandendoosjes en muziekdoosjes.

 

 


 

Nieuwe collectie

Cataleya is een nieuw sieradenmerk opgericht in 2017. Prachtige gouden (14kt) sieraden, hoofdzakelijk oorbellen, voor iedere vrouw.

De sieraden zijn geïnspireerd op de elementen uit de natuur. Er worden diversen materialen uit de natuur verwerkt in de sieraden, zoals de Amethyst, parels en diamanten.

Voor iedere gelegenheid is er een passend item, van casueel tot chique, voor dagelijks gebruik, maar ook voor die ene bijzondere gelegenheid.

Laat u verrassen door de collecties van Cataleya. Vier keer per jaar komt er een nieuwe collectie uit, voor iedere seizoen een eigen uitstraling.

Klik hier om deze prachtige collectie te kopen 


In ons atelier kunnen we ook alles naar u wensen vermaken.

Wij luisteren naar alle wensen , wilt u iets laten herstellen of iets laten maken bij ons is het mogelijk.

Wij werken met de nieuwste technieken en jaren vakmanschap.

Komt u gerust langs voor een offerte aan de Admiraal de Ruijterweg 16a bij ons atelier.       

 
GOUD

 58,068

euro per gram

Goudprijs per gram
divider

ZILVER

 0,712

euro per gram

Zilverprijs per gram

BEKEND VAN VARA/KASSA ALS BESTE GOUDINKOPER