Goud ophaal service

MaxGoud Goud ophaal service, voor wanneer u niet in staat bent om bij ons langs te komen

Goud ophaal serviceHeeft u meer dan 50 gram goud dat u wilt verkopen of taxeren? Bent u niet in de gelegenheid bij ons langs te komen of voelt u zich niet prettig het goud per post te verzenden? Dan kunt u gebruik maken van onze Ophaalservice. Bel ons voor een afspraak en wij komen geheel vrijblijvend het goud bij u ophalen, laten het in de zaak zorgvuldig taxeren met behulp van onze goud test methode en indien u akkoord bent met de taxatie krijgt u het bedrag direct gestort op uw rekening.

De kosten voor het ophalen bedragen €0,20 per kilometer. Als de waarde van uw goud hoger is dan € 1000,- nemen wij de kilometerkosten voor onze rekening.

Helaas is deze service uitsluitend voor sieraden en horloges in overleg.

De Goudkoers

Op deze pagina vind u alle informatie over de actuele goudprijs. Aangezien de wereldwijde goudprijs continu in beweging is en bijna 24 uur per dag wordt gehandeld in goud, updaten wij iedere 4 minuten de koersen op deze website. Dit doen wij aan de hand van de internationale goudkoers en zilverkoers. U bent dus goed geïnformeerd over het beste moment om uw zilver of goud te verkopen.

Neem contact op met MaxGoud Goud ophaal service:

Telefoon: 010 - 4782020
Whatsapp: 06-22609661
E-mail: Goldmomentsnl@gmail.com

Admiraal de ruijterweg 16a
3031 AB Rotterdam   

GOUD

 69,677

euro per gram

Goudprijs per gram
divider

ZILVER

 0,953

euro per gram

Zilverprijs per gram

BEKEND VAN VARA/KASSA ALS BESTE GOUDINKOPER