Inkoop diamanten

Zoekt u een diamant inkoper? Bent u benieuwd hoeveel uw diamanten waard zijn? Kom langs bij de beste inkoper van diamant in Rotterdam en ontvang de beste prijs voor uw diamanten. U bent bij MaxGoud verzekerd van een goede prijs, even goede service en een eerlijke en transparante taxatie van diamanten en juwelen.

 

Profiteer van de vele voordelen van MaxGoud

  • Diamand inkoopDe mogelijkheid zelf uw diamanten op te sturen per post;
  • U kunt prijs die u ontvangt zelf vastpinnen op de real-time goudkoers;
  • Een goede prijs voor al uw oude diamanten;
  • Geen verdere verplichtingen tot aanschaf van nieuwe juwelen;
  • Een unieke service waarbij u uw diamanten thuis kunt laten ophalen.

 

Kom langs bij de diamant inkoper van Rotterdam voor een gratis taxatie!

U bent van harte welkom om langs te komen op een van onze twee locaties in Rotterdam-Centrum voor een vrijblijvende taxatie. Wij zijn specialist in diamant inkoop en wij geven u graag een indicatie van de waarde van uw diamanten. U bent uiteraard niet verplicht om uw diamant te verkopen. De taxatie van uw diamanten is gratis en vrijblijvend.

 

MaxGoud aangesloten bij Diamant Centrum Rotterdam

MaxGoud is als professionele inkoper van diamant aangesloten bij Diamant Centrum Rotterdam. Dit biedt ons vele mogelijkheden op het gebied van inkoop- verkoop en handelsbemiddeling. U krijgt bij diamanten verkoop gegarandeerd een eerlijke en transparante taxatie, met daarbij een uitstekende prijs en maximale service.

 

Direct contant uitbetaald of geldstorting op uw rekening

Bent u in het bezit van diamanten die u wilt verkopen en zoekt u een betrouwbare en deskundige inkoper van diamant? MaxGoud is helemaal thuis in de wereld van diamanten. Wij taxeren, kopen en verkopen u prachtige en waardevolle juwelen. Wij bepalen vakkundig de waarde van uw edelstenen aan de hand van de slijpwijze, kleur, zuiverheid en het aantal karaats. Inkoop van diamant is onze specialiteit. Komt langs voor een vrijblijvende, gratis taxatie of maak gebruik van onze aangetekende, veilige goud-per-post-service of goudophaal-service. Bij een akkoord over de prijs van uw diamant, wordt u direct contant uitbetaald of u krijgt het geld op uw bankrekening gestort.

 

Waarom doet MaxGoud naast goud inkoop ook aan diamant inkoop?

Sommige mensen vragen zich af waarom MaxGoud zoveel geld kan betalen voor de koop van juwelen. Uw goud, zilver en diamanten zijn op dit moment veel geld waard. U krijgt een mooie prijs voor uw sieraden. Goudinkopers zoals wij betalen meer voor uw oud goud. De diamant inkoop van particulieren zorgt ervoor dat wij niet zijn overgeleverd aan de grillen van groothandelaren. Daar zit ons en uw voordeel. U ontvangt een hoog bedrag voor uw verkochte diamanten.

 

Maak gebruik van een vrijblijvende, gratis taxatie

Wilt u uw diamant of diamanten verkopen? Maak gebruik van de vrijblijvende, gratis taxatie van MaxGoud. U zult verrast zijn over de hoge prijs die u krijgt. Het geld dat u ontvangt voor uw diamanten kunt u opzij zetten voor een speciale gelegenheid, of u kunt uzelf gewoon eens trakteren. Stelt u zich eens voor! Schakel ons in voor inkoop van diamant. Vragen of verzoeken? Bel (010 – 478 20 20), stuur een appje (06 – 22 60 96 61) of een e-mail naar goldmomentsnl@gmail.com.

GOUD

 69,762

euro per gram

Goudprijs per gram
divider

ZILVER

 0,953

euro per gram

Zilverprijs per gram

BEKEND VAN VARA/KASSA ALS BESTE GOUDINKOPER