Reviews

 

Wat klanten over ons zeggen online !!! 
Lees onze Reviews op Google !!! 


Arayesh A
 Vandaag ben ik bij hun winkel naar Goudsesingel in Rotterdam langs geweest voor oude goud van mijn vriendin erg klantvriendelijk en met 2 aardig verkoopster die beste prijs geven voor oude goud van mijn vriendin ,ik krijg nog hele lekker koffie en ik was binnen no time geholpen top service echte aanrader als jij goud willen kopen of iets verkopen vanaf nu naar zou ik alleen naar Maxgoud gaan ;))


Margaret M
5 reviews
 
inderdaad vakvrouw.en ook ontvangen met koffie.goede uitleg van zaken en nuttige informatie.en tot slot goede inruilwaarde.


Crystel S
Vriendelijk geholpen. Eerlijke inruilprijs. Zeker een aanrader.
Anne-Mariel 
 5 dagen geleden
(Met een vriendin mee)Wat een keurige behandeling ! Netjes in een aparte ruimte ontvangen. Eerlijke adviezen. Betrouwbaar.


Willy B
 2 weken geleden
Maxgoud is een bedrijf waar ik heel graag zaken mee doe; ikzelf deal al jaren in goud en juwelen.

Waar ik van hou is als je zaken doet met professionele mensen, die allereerst verstand van zaken hebben, correct met de klant communiceren op basis van gelijkwaardigheid en scherpe prijzen hanteren. Samen tot een goede eerlijke deal komen staat hoog in het vaandel bij Maxgoud...

Dus degene die iets goeds heeft aan te bieden qua goud of juwelen kan ik Maxgoud in Rotterdam zeker aanbevelen! Ik ben in ieder geval superblij met de professionele courtesy door hun aan mij geboden..

Bedankt Maxgoud en graag tot ziens bij mijn volgende deal


Karim D
 4 weken geleden-
Vandaag langs geweest aangezien de goudprijs erg hoog staat . Exact gekregen zoals de website aangeeft zelfs extra voor de diamanten in de sieraden. Vriendelijk ontvangen met koffie en parkeren voor de deur. Zoals VARA /kassa zei Bij Maxgoud de hoogste goudprijs. Zeker een aanrader.

Hans de H
6 reviews
 
De enige echt fijn ontvangen als je er bent snap je direct waarom ze het verschil maken met andere goudopkopers fijne locatie met voldoende parkeergelegenheid voor de deur zoals ze bij Vara/ Kassa zeiden maxgoud voor de hoogste Goudprijs. Voor als je eerlijk geholpen wilt worden de dames kopen ook ZILVER in.GOUD

 69,617

euro per gram

Goudprijs per gram
divider

ZILVER

 0,885

euro per gram

Zilverprijs per gram

BEKEND VAN VARA/KASSA ALS BESTE GOUDINKOPER