Maxgoud voor de betere verzamelaars

Maxgoud voor de betere verzamelaars houdt zich zoals de naam al zegt bezig met verzamelen. We zijn gek op hebbedingetjes en wat misschien lijkt op prul kan toch echt pracht zijn. Wij taxeren en kopen vrijwel alles in!

Kunt u een zakcentje gebruiken of bent u benieuwd of jouw prul onze pracht zal zijn, neem dan contact met ons op!

Wij kopen ook zoals u gewend bent van ons  in: oud goud (sloopgoud) & oud zilver, diamanten, parels en andere edelstenen, (gouden/zilveren) munten en postzegels, merk horloges en fashion items zoals tassen, merkkleding en accessoires maar ook poppen, beren, modelauto's en nog veel meer...

Naast verzamelen bieden wij ook diverse diensten aan zoals taxatierapporten, waardebepalingen en keuren van goud & zilver en verkopen wij ook bepaalde items uit onze verzameling. 

Onze werkwijze:

U kunt vooraf bellen/mailen maar ook direct langskomen of  een afspraak inplannen. Wij komen bij u langs of u komt bij ons langs en doen kosteloos een taxatie. Geheel vrijblijvend bepaalt u of u akkoord gaat met het bod en krijgt direct contant uitbetaald! of via de bank wat u wenst.

LET OP !!! ER ZIJN INKOPERS AKTIEF OF MENSEN DIE ZICH ZO VOORDOEN, DIE GEEN FYSIEKE WINKEL HEBBEN. DEZE MENSEN KOMEN BIJ U THUIS EN BIEDEN NIET HET BEDRAG WAT U HOORT TE KRIJGEN. U KUNT HET OOK NIET CONTROLEREN. KOMT U GEWOON NAAR EEN WINKEL DAAR WERK PERSONEEL DIE ER VOOR OPGELEID ZIJN.  U WEET IMMERS NOOIT WIE U IN HUIS HAALT!!!!

GOUD

 70,329

euro per gram

Goudprijs per gram
divider

ZILVER

 0,828

euro per gram

Zilverprijs per gram

BEKEND VAN VARA/KASSA ALS BESTE GOUDINKOPER