Inkoop Rolex horloge

Heeft u een Rolex? Zoekt u een koper voor uw vintage Rolex horloge? Gebruikt u uw oude Rolex horloge niet meer? Bent u benieuwd hoeveel uw gebruikte Rolex horloge waard is? Vraag het aan MaxGoud, de beste horloge inkoper van Rotterdam. Wij geven u geheel vrijblijvend en gratis een taxatie van uw Rolex.

  

 

Inkoop Rolex horlogeRolex is een van de beroemdste horlogemerken ter wereld. De horloges stralen status uit vanwege de hoge kwaliteit, exclusiviteit en duurzaamheid. Het horlogemerk bestaat al sinds 1905. De uurwerken van Rolex zijn tijdloos en modeongevoelig. De horloges van het Zwitserse merk zijn nog altijd trendy én ze behouden hun hoge waarde.

 

Waarde Rolex horloge alleen maar hoger

Rolex is als tophorlogemerk solide, betrouwbaar en gewild. De waarde van de vintage modellen van het Zwitserse merk is de afgelopen jaren alleen maar hoger geworden. Heeft u een Rolex te verkopen, bijvoorbeeld een model Submariner, GMT, Milgauss, Explorer II, Day Date, Princess of Daytona? Profiteer dan van de hoge prijs die MaxGoud biedt voor de inkoop van uw Rolex.

 

Prijs afhankelijk van de staat, de populariteit en het edelmetaal

Er is een levendige handel in Rolex horloges. Velen willen een hoogwaardig stukje Zwitsers vakmanschap om de pols. De diverse modellen zijn zeer gewild en een goed verkoopproduct dankzij de waardevastheid en waardestijging. Bent u benieuwd welk bedrag wij voor uw Rolex betalen? Dat is afhankelijk van de staat en populariteit van het model én het gebruikte edelmetaal. De horloges met staal zijn dankzij de hoge prijzen zeer in trek. Bij de modellen met goud profiteert u ook van de hoge goudprijs.

 

De beste prijs voor uw Rolex

MaxGoud is de grootste inkoper van vintage horloges, inclusief Rolex horloges. Wij verzekeren u dat geen enkele andere horlogeopkoper u een betere prijs kan bieden.

Wij geven dankzij onze kennis, ervaring en grote netwerk de mooiste prijs voor uw Zwitserse uurwerk. Uw Rolex is meer waard dan u denkt. Daar komt u achter als u kiest voor een vakkundige taxatie, die geheel vrijblijvend en gratis is.

 

Vrijblijvende, gratis taxatie van uw Rolex

Heeft u een oude Rolex thuis liggen, die u niet meer gebruikt? Ontdek hoeveel uw waarde volle horloge waard is bij MaxGoud. Wij zijn de beste horloge inkoper van Rotterdam. Kom gerust langs bij onze winkel voor een vrijblijvende, gratis taxatie van uw vintage Rolex. Wij betalen u bovendien direct via de bank voor uw horloge.

U kunt ook een foto van uw Rolex horloge opsturen naar goldmomentsnl@gmail.com. Wij doen u direct een bod. Meer weten? U kunt ons ook altijd even bellen (010 – 478 20 20) of een appje sturen naar 06 – 22 60 96 61.

                                                                   

Rolex inkoop via Maxgoud in de Media 

 

  RTV Rijnmond - 20 december 2017  Inkoop Rolex horloge
  Heeft u een rolex? Zoekt u een koper voor uw vintage rolex horloge? Gebruikt u uw oude rolex horloge 
  niet meer? Bent u benieuwd hoeveel uw vintage rolex horloge waard is? 

  Vraag het aan de beste horloge inkoper van Rotterdam, MaxGoud. Wij geven u geheel vrijblijvend een
  taxatie van uw Rolex.

Klik hier voor het hele artikel 

 

 

Laatste inkopen 

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 
 

GOUD

 70,328

euro per gram

Goudprijs per gram
divider

ZILVER

 0,828

euro per gram

Zilverprijs per gram

BEKEND VAN VARA/KASSA ALS BESTE GOUDINKOPER