Inkoop zilver. Hoogste prijs voor tafelzilver, zilveren munten en oude zilveren sieraden.

Heeft u nog oude zilveren sieraden thuis liggen? Weet u niet wat u moet het zilveren bestek of de zilveren muntencollectie die u heeft geërfd? MaxGoud is inkoper van zilver. Kom langs met uw zilver en ontvang geheel vrijblijvend een taxatie van de waarde.

Zilverkoerszilver inkoop

Net als de waarde van goud, is ook de zilverprijs sterk gestegen in de afgelopen jaren. Heeft u nog oude zilveren juwelen, munten, bestek of andere objecten liggen die u niet meer gebruikt? Verkoop uw zilver aan MaxGoud en ontvang altijd de beste prijs voor uw zilver!

Onze service

Naast de beste zilverprijs zijn er meer redenen om voor MaxGoud te kiezen. Wij taxeren uw zilver geheel vrijblijvend en bieden u contant geld voor uw zilver. Bovendien kunt u uw zilver opsturen per post. Na taxatie wordt de waarde ervan direct gestort op uw bankrekening.

Waarom uw zilver verkopen

Vroeger gold het bezit van zilver als statussymbool. Dat was voor veel mensen een reden om zilver te bewaren, ondanks dat het vaak erg onpraktisch materiaal is. Zilver is immers niet erg stevig en relatief zwaar. Tegenwoordig heeft u evenveel baat bij geld, dus kunt u gerust uw zilver verkopen. Dankzij de voordelige zilverkoers is het nu bovendien nog interessanter om uw zilver te verkopen.

Wij zijn inkoper van zilver

zilver inkoop RotterdamZilver is verwerkt in veel gespen, bestek, knopen en sieraden. Dit is niet bij iedereen bekend waardoor er veel zilver wordt weggegooid. Doodzonde! Zeker met de huidige zilverprijzen. Kom langs en ontdek hoeveel uw zilver waard is.

Ook met uw goud of platina bent u bij MaxGoud aan het juiste adres. Bekijk hier de actuele Goudprijs!

GOUD

 55,258

euro per gram

Goudprijs per gram
divider

ZILVER

 0,764

euro per gram

Zilverprijs per gram

BEKEND VAN VARA/KASSA ALS BESTE GOUDINKOPER