Inkoop diamanten

Zoekt u een diamant inkoper? Bent u benieuwd hoeveel uw diamanten waard zijn? Kom langs bij de beste diamant inkoper van Rotterdam en ontvang de beste prijs voor uw diamanten. Bij Maxgoud bent u verzekerd van een goede prijs, goede service en een eerlijke en transparante taxatie van diamanten en juwelen.

  • Diamand inkoopDe mogelijkheid zelf uw diamanten op te sturen per post;
  • U kunt prijs die u ontvangt zelf vastpinnen op de real-time goudkoers;
  • Een goede prijs voor al uw oude diamanten;
  • Geen verdere verplichtingen tot aanschaf van nieuwe juwelen;
  • Een unieke service waarbij u uw diamanten thuis kunt laten ophalen.

Kom langs bij de diamant inkoper van Rotterdam voor een gratis taxatie!

U bent welkom langs te komen voor een vrijblijvende taxatie aan ons adres. Wij zijn specialist in diamant inkoop, dus geven wij u graag een indicatie van de waarde van uw diamanten. Uiteraard bent u niet verplicht uw diamant te verkopen. De taxatie van uw diamanten is gratis en vrijblijvend. Wij zijn aangesloten bij Diamant Centrum Rotterdam dat bied ons vele mogelijkheden op gebied van inkoop- verkoop en handelsbemiddeling.

Voor meer informatie over Diamant Centrum Rotterdam klikt u dan hier .

Waarom doet Maxgoud naast goud inkoop ook aan diamant inkoop?

Sommige mensen vragen zich af waarom wij zo graag veel geld betalen voor juwelen. Uw goud, zilver en diamanten zijn op dit moment veel geld waard. U krijgt dus een mooie prijs voor uw sieraden en goudinkopers zoals wij betaling meer voor uw oud goud. De diamant inkoop van particulieren zorgt ervoor dat we niet zijn overgeleverd aan de grillen van groothandelaren. Daar zit ons voordeel. Tegelijkertijd ontvangt u een mooi bedrag voor uw verkochte diamanten. Het geld dat u krijgt voor uw diamanten kunt u opzij zetten voor een speciale gelegenheid, of u kunt uzelf gewoon een trakteren. Stelt u zich eens voor!

U kunt bij ons terecht als u uw diamanten wilt verkopen. Bekijk hier onze contactgegevens.

GOUD

 55,110

euro per gram

Goudprijs per gram
divider

ZILVER

 0,758

euro per gram

Zilverprijs per gram

BEKEND VAN VARA/KASSA ALS BESTE GOUDINKOPER