Goud verpanden of belenen

Goud verpanden? Een beetje extra geld nodig? U hoeft niet definitief afstand te doen van uw gouden sieraden. MaxGoud biedt u de ideale oplossing! Snel geld lenen door uw sieraden te verpanden oftewel belenen. MaxGoud is het beste pandjeshuis van Rotterdam.

Goud verpandenGeld nodig? Als u snel geld wilt lenen, kunt u uw goud gemakkelijk en snel inruilen voor cash! MaxGoud bewaard uw sieraden veilig. Zodra u de waarde van uw goud weer terugbetaald heeft, krijgt u uw juwelen gewoon terug. Het Maxgoud Pandjeshuis is gevestigd op dit adres. Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de goudhandel en hebben ons gedurende die periode bewezen als een betrouwbare, professionele goudinkoper. Wij gaan zeer discreet om met uw zaken en werken op een integere wijze. En nu zijn wij u graag van dienst als pandjeshuis.

Maxgoud biedt u de kans uw goud te belenen tegen aantrekkelijke prijzen. Breng uw schat naar onze winkel voor een taxatie. De waarde van uw artikel krijgt u cash van ons. Voor de verpanding zal een tijdsafspraak worden gemaakt en een contract worden opgesteld. U dient altijd een geldige legitimatie te overleggen.

Zo makkelijk is het! MaxGoud biedt u altijd het maximale voor uw goud. MaxGoud Pandjeshuis

Vragen of nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

GOUD

 37,190

euro per gram

Goudprijs per gram
divider

ZILVER

 0,537

euro per gram

Zilverprijs per gram

BEKEND VAN VARA/KASSA ALS BESTE GOUDINKOPER