Inkoop gouden munten

U hebt gouden munten geërfd of in een verzameling?  Gouden munten verkopen doet u bij Maxgoud altijd voor de beste prijs. Want deze munten kunnen snel honderden euro’s waard zijn.

Kom langs om uw gouden munten te verkopen!

MaxGoud is de beste inkoper van goud in Rotterdam. Wij begroeten u graag als klant. Kom dus gerust langs met uw gouden munten. Wij zijn de voordeligste inkoper van gouden munten.  Zowel nationaal als internationaal worden er gouden munten geslagen. Het Gouden Tientje is de meest bekende gouden munt in Nederland. In het buitenland zijn de Twenty Dollar of 20 Dollar, de Krugerrands, Maple Leafs en de Coronas heel bekend. Beschikt u over een gouden munt en bent u benieuwd hoeveel die waard is? Taxatie is bij ons is altijd vrijblijvend en dus gratis!

Waarom nu gouden munten verkopen?

Veel mensen die met gouden munten bij ons komen zijn verzamelaars of hebben deze munten geërfd van een verzamelaar. Sommigen vragen zich af of ze deze verzameling niet beter kunnen voortzetten en in de toekomst misschien een nóg hogere prijs kunnen krijgen voor hun verzameling munten. Als goud nóg meer waard wordt kan je deze gouden munten verkopen voor nog meer geld. Natuurlijk kan niemand in de toekomst kijken, maar feit is dat de goudprijzen historisch hoog zijn op dit moment. Bij MaxGoud is taxatie vrijblijvend. Even langskomen kan dus geen kwaad. Maar we moeten u waarschuwen; u kan wel versteld komen te staan van de prijs die u ontvangt voor uw gouden en zilveren munten.

U kunt bij ons terecht vanuit diverse regio’s. Bekijk hier het adres van MaxGoud.

GOUD

 55,503

euro per gram

Goudprijs per gram
divider

ZILVER

 0,773

euro per gram

Zilverprijs per gram

BEKEND VAN VARA/KASSA ALS BESTE GOUDINKOPER