Inkoop Horloges

Heeft u een vintage horloge te koop? Wij zijn de grootste inkoper van vintage horloges, gebruikte horloges en zelfs beschadigde horloges. Verkoop uw horloge aan MaxGoud.

Inkoop horlogesWij betalen hoogste prijs voor uw horloges, zelfs tot 60% van winkelverkoop waarde. Wij garanderen dat er geen enkele andere horloge opkoper in Nederland is die u een beter prijs kan bieden. Wij zijn geïntereseerd in verschillende type horloges. Bekijk de lijst hieronder. Bent u in het bezit van een vintage horloge die u niet meer gebruikt? Verkoop het dan aan de beste horlogeinkoper van Rotterdam.

Wellicht vraagt u zich af waarom u niet 100% uitbetaalt krijgt? Het antwoord is vrij simpel: Wij krijgen 30% inkoopkorting op nieuwe horloges bij de dealer. Het wordt dus pas interessant wanneer wij 60% korting vragen. MAXGOUD is een bekend bedrijf bij VARA/KASSA en heeft zich al 25 jaar bewezen. Stuur een e-mail met foto, en we doen u gelijk een bod. Doos of certificaat niet vereist. Mail adres is info@maxgoud.com.  Bij bedragen boven € 25.000,- , maken wij een afspraak en wij betalen uiteraard contant uit indien het gewenst is. Horloges zonder certificaat en/of aankoopbewijs worden na 7 dagen later giraal betaald. Dit in verband met onderzoek.

Merken waar wij geïnteresseerd in zijn

Inkoop prijzen van Rolex Horloges

Inkoop prijzen van Breitling Horloges

Inkoop prijzen van IWC Horloges

Inkoop prijzen van Cartier Horloges

Inkoop prijzen van Chopard Horloges

Inkoop prijzen van Bvlgari Horloges

Inkoop prijzen van Panerai Horloges

Inkoop prijzen van Omega Horloges

Inkoop prijzen van Audemars Piguet Horloges

Inkoop prijzen van Franck Muller Horloges

Inkoop prijzen van Hublot Horloges

Inkoop prijzen van Jaeger – LeCoultre Horloges

GOUD

 55,473

euro per gram

Goudprijs per gram
divider

ZILVER

 0,770

euro per gram

Zilverprijs per gram

BEKEND VAN VARA/KASSA ALS BESTE GOUDINKOPER